Aanbod

Na veel testen en bijschaven zijn we erin geslaagd om ons aanbod in één uniek traject te gieten, waarbij we je van begin tot einde begeleiden in het ontwerpen, implementeren en leefbaar maken van duurzame groeiplannen. Voor atypische vragen en complexe bedrijfsstructuren kan je ook bij ons terecht, we werken met plezier een oplossing op maat uit. 

Het DIG Deeper traject 

Het DIG Deeper traject omvat de drie stappen waarmee we je bedrijfsvoering van a tot z op punt stellen. Het traject is modulair opgebouwd; je kan ook de afzonderlijke modules opnemen, maar in een ideale situatie begeleiden we je doorheen de drie deeltrajecten. Zo kunnen wij zo veel mogelijk diepgang bieden en duurzame groei op lange termijn in je bedrijfscultuur integreren. 

In het Designtraject ontwerpen we een helder actieplan en nemen we je businessmodel onder de loep. We kijken naar mogelijkheden om je businessmodel te optimaliseren, of gaan aan de slag met volledig nieuwe modellen, afhankelijk van wat jou en jouw bedrijf het beste vooruithelpt. 

Met een gedetailleerd en uitgewerkt ontwerp gaan we in het Implementatietraject de ruwbouw zetten om je businessmodel in de markt te positioneren. Onze consultants overzien als ware werfleiders de uitbouw en inrichting van je groeiplannen en voeren mee de fundamentele acties uit om je bedrijfsgroei in gang te zetten. 

In de derde fase gaan we over tot een Groeitraject. Stevige fundamenten zijn noodzakelijk, maar een goede afwerking zorgt ervoor dat je duurzaam en leefbaar kan gaan groeien. We bouwen je onderneming uit met als doel extra klanten, omzet en vrijheid voor jou als ondernemer.  

Doorheen het traject kan je natuurlijk rekenen op diepgaande en persoonlijke begeleiding. 
Benieuwd naar welke problemen we zoal kunnen oplossen? 

Op maat: ecosysteembouwers 

Is er in jouw bedrijf sprake van een complex verhaal dat niet per se in een DIG Deepertraject past? Dan gaan we samen kijken naar een traject op maat. Deze trajecten zijn gericht op complexe bedrijfsstructuren (met bijvoorbeeld een Raad van Bestuur en niet alleen een bedrijfsleider), sectororganisaties en overheidsinstellingen.  

Naast de thema’s die in DIG Deeper aan bod komen, gaan we voor zulke bedrijven ook een krachtig ecosysteem opbouwen; rond het bedrijf zelf, in een bepaald gebied of voor een hele overheid. Niet alle problemen kunnen op een lineaire manier aangepakt worden, en het is pas wanneer je vanuit elk mogelijk perspectief naar een organisatie kan kijken, dat je duurzame en toekomstbestendige verbeteringen kan gaan implementeren.  

Zie je een DIG Deeper traject wel zitten of denk je dat we in een traject op maat iets voor je kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze consultants; samen gaan we op zoek naar de beste manier om jouw bedrijf duurzaam te laten groeien.  

Enkele tevreden klanten

Belnet

Ook als overheids-organisatie is het belangrijk om je businessmodel te moderniseren. Wij stonden Belnet hierin bij.

Timelex

Het lanceren van een nieuwe dienstverlening goed gefundeerd laten verlopen, daarvoor rekende Timelex op Wodan & Co.

Yuma Labs

We hielpen deze fabrikant van circulaire zonnebrillen bij hun commerciële en organisatorische uitbouw.

The Harbour

In de uitbouw van hun financiële dienstverlening zocht The Harbour een kritische blik op hun operationeel proces.

Geïnteresseerd om samen te werken?