Aanbod

De hoofdactiviteiten van Wodan & Co worden onderverdeeld in drie pijlers. In eender welk traject kan je rekenen op diepgaande en persoonlijke begeleiding. Een traject in het luik Groeistrategie implementatie helpt ondernemers met een nieuw of groeiend bedrijf om een efficiënte strategie uit te bouwen. Bij Strategie innovatie staan we organisaties bij in de herijking en scherpstelling van hun businessmodel of gaan we op zoek naar een vernieuwend businessmodel dat jouw onderneming weer sterk in de markt zet. Bedrijfsleiders die al een heldere strategie hebben kunnen kiezen voor Strategie realisatie, waar we in coaching- of detacheringstrajecten concrete uitdagingen rond leiderschap en strategische implementatie aanpakken. 

Groeistrategie implementatie

Samen met jou ontwikkelen en implementeren we een structurele, doelgerichte maar vooral efficiënte groeistrategie.  

Strategie innovatie

We herijken of vernieuwen je bestaande strategie in een traject op maat om je sterk in de markt te zetten. 

Strategie realisatie

Met coaching of detachering helpen we je bij de hindernissen die je bij de uitvoering van een strategisch plan tegenkomt. 

De Wodan Way

Heldere werkwijze

Een duidelijk framework zorgt ervoor dat we helder te werk kunnen gaan en dat je steeds weet wat te verwachten.

Implementatiegericht

Onze focus ligt op implementatie. Na een gedegen analyse gaan we zo snel mogelijk aan de slag en sturen we bij waar nodig, steeds aangepast aan jouw noden.

Co-ondernemerschap

We werken niet alleen voor jou, maar ook mét jou. Onze adviseurs bouwen een band met je op, zodat ze je zo efficiënt mogelijk kunnen bijstaan.

Waarden

De werknemers van Wodan & Co dragen natuurlijk een aantal waarden uit waar onze werking op gebaseerd is. De belangrijkste vind je hier terug.

  • Sterker in team: Aan business doen is een sociaal gegeven. Als divers team met verschillende ervaringen en achtergronden kunnen we steeds vanuit verscheidene invalshoeken en met een frisse blik naar de projecten kijken.
  • Doelgerichtheid: We zijn flexibel in hoe we onze doelen bereiken, maar houden ze wel steeds in het oog. Zo geraken we niet vastgeroest in één bepaald stramien en kunnen we creatief te werk gaan om onze klanten te helpen hun doel te bereiken.
  • Doorzettingsvermogen: Het leven verloopt zelden vlekkeloos, en in een onderneming is dat niet anders. Ook wanneer het even tegenzit, vinden wij oplossingen en nieuwe perspectieven.

Enkele tevreden klanten

Belnet

Ook als overheids-organisatie is het belangrijk om je businessmodel te moderniseren. Wij stonden Belnet hierin bij.

Timelex

Het lanceren van een nieuwe dienstverlening goed gefundeerd laten verlopen, daarvoor rekende Timelex op Wodan & Co.

Yuma Labs

We hielpen deze fabrikant van circulaire zonnebrillen bij hun commerciële en organisatorische uitbouw.

The Harbour

In de uitbouw van hun financiële dienstverlening zocht The Harbour een kritische blik op hun operationeel proces.

Geïnteresseerd om samen te werken?