Aanbod

De hoofdactiviteiten van Wodan & Co worden onderverdeeld in drie pijlers: Coaching, Consultancy en Management. Kies je voor coaching, dan kan je diepgaande begeleiding en een copiloot verwachten bij het opstellen van een duurzaam groeiplan. In een consultancytraject gaan we nog verder en zorgen we ervoor dat alles vlot geïmplementeerd geraakt in het hele bedrijf. Bij management komen we zelf mee in het bedrijf staan om specifieke uitdagingen vlot en efficiënt aan te pakken.

Coaching

In een combinatie van workshops en calls gaan we aan de slag met de bedrijfsleider om een toekomstbestendige strategie en businessplan scherp te stellen.

Consultancy

We formuleren concrete oplossingen voor specifieke noden in je bedrijfsvoering en staan je bij in de implementatie en verankering hiervan.

Management

We leveren ervaren managementprofielen aan om mee in je bedrijf te stappen en in een tijdelijke opdracht zo snel mogelijk resultaten neer te zetten.

De Wodan Way

Heldere werkwijze

Een duidelijk framework zorgt ervoor dat we helder te werk kunnen gaan en dat je steeds weet wat te verwachten.

Implementatiegericht

Onze focus ligt op implementatie. Na een gedegen analyse gaan we zo snel mogelijk aan de slag en sturen we bij waar nodig, steeds aangepast aan jouw noden.

Co-ondernemerschap

We werken niet alleen voor jou, maar ook mét jou. Onze adviseurs bouwen een band met je op, zodat ze je zo efficiënt mogelijk kunnen bijstaan.

Waarden

De werknemers van Wodan & Co dragen natuurlijk een aantal waarden uit waar onze werking op gebaseerd is. De belangrijkste vind je hier terug.

  • Sterker in team: Aan business doen is een sociaal gegeven. Als divers team met verschillende ervaringen en achtergronden kunnen we steeds vanuit verscheidene invalshoeken en met een frisse blik naar de projecten kijken.
  • Doelgerichtheid: We zijn flexibel in hoe we onze doelen bereiken, maar houden ze wel steeds in het oog. Zo geraken we niet vastgeroest in één bepaald stramien en kunnen we creatief te werk gaan om onze klanten te helpen hun doel te bereiken.
  • Doorzettingsvermogen: Het leven verloopt zelden vlekkeloos, en in een onderneming is dat niet anders. Ook wanneer het even tegenzit, vinden wij oplossingen en nieuwe perspectieven.

Enkele tevreden klanten

Belnet

Ook als overheids-organisatie is het belangrijk om je businessmodel te moderniseren. Wij stonden Belnet hierin bij.

Timelex

Het lanceren van een nieuwe dienstverlening goed gefundeerd laten verlopen, daarvoor rekende Timelex op Wodan & Co.

Yuma Labs

We hielpen deze fabrikant van circulaire zonnebrillen bij hun commerciële en organisatorische uitbouw.

The Harbour

In de uitbouw van hun financiële dienstverlening zocht The Harbour een kritische blik op hun operationeel proces.

Geïnteresseerd om samen te werken?