Consultancy

Met Wodan Consultancy nemen we het groeitraject van onze klanten zelf mee in handen. We gaan op zoek naar specifieke noden in je bedrijfsvoering, analyseren de problemen daaromtrent en formuleren oplossingen. We helpen je met de uitwerking en implementatie van deze oplossingen, maar gaan ze ook verankeren in je bedrijf; op die manier kunnen we de nieuwe werkwijzen ook op de lange termijn in je bedrijfsprocessen integreren. Hiervoor kijken we naar de specifieke noden en omstandigheden, steeds op maat van de klant – want elke situatie is uniek.  

Onze expertise

Ons team is flexibel inzetbaar, maar staat het sterkst in de volgende thema’s: 

Strategy & Organization

 • (Growth) Strategy Design
 • Sales & marketing strategy
 • Operational excellence
 • Operations & performance management

Transformation

 • Organizational (re)design
 • Change management
 • Post merger integrations
 • Process mapping & optimization

M&A Services

 • Acquisition strategy & pipeline
 • Pre-deal analysis & post-deal strategy
 • Company operational excellence
 • Investments

Een combinatie op maat

Waar we ons bij coaching aan een vast traject houden, wordt een consultancytraject volledig afgestemd op maat van de noden en wensen van de klant. Het is mogelijk om een traject rond een van deze drie pijlers uit te bouwen, maar we kunnen net zo goed aan de slag gaan met een specifieke combinatie van meerdere elementen uit deze onderverdeling.

Kunnen wij jou hierin bijstaan?

Wat vinden wij belangrijk in een samenwerking? 

Sterker in team

Aan business doen is een sociaal gegeven. Als divers team kijken we steeds vanuit verscheidene invalshoeken en met een frisse blik naar onze projecten. Een nauwe samenwerking met onze klanten zorgt er dan weer voor dat we steeds persoonlijk te werk kunnen gaan. 

Doelgerichtheid

We zijn flexibel in hoe we onze doelen bereiken, maar houden ze wel steeds in het oog. Zo geraken we niet vastgeroest in één bepaald stramien en kunnen we creatief te werk gaan om onze klanten te helpen hun doel te bereiken. 

Open en direct

Eerlijkheid en transparantie staan centraal in onze werkwijze. Het belangrijkste voor ons is op een duurzame en efficiënte manier vooruitgang maken, en dat lukt alleen door eerlijk te zijn, hoe hard dat soms ook is. 

Veelgestelde vragen

Heeft Wodan & Co ervaring in mijn sector?

Door klanten uit gevarieerde sectoren – en de uiteenlopende achtergronden van het eigen team – hebben we in veel sectoren al ervaring kunnen opdoen. Maar een uitdaging gaan we nooit uit de weg: een nieuwe sector geeft ons de kans om bij te leren en ons voor te bereiden, zodat we je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Kan ik beroep doen op de kmo-portefeuille?

Kmo’s die in Vlaanderen zijn gevestigd kunnen beroep doen op de kmo-portefeuille voor de diensten van Wodan & Co. Voor meer informatie over de subsidie verwijzen we je graag door naar de website van de kmo-portefeuille.  

Registratienummer advies: DV.A240725  

Registratienummer opleiding: DV.O240724