Over ons

Wodan & Co zag het levenslicht in de zomer van 2019, toen Wouter Danckaert zijn ervaringen in tech spin-off Inside Matters en adviesbureau Techtomar samenbracht in zijn ultieme droom: een eigen consultancy agency waarin ondernemers in hun ambities ondersteund worden, steeds met duurzaam en ambitieus ondernemerschap voorop. Maar Wodan & Co is meer dan dat: onze consultants zetten zich evenzeer in voor de persoon achter het bedrijf als voor het bedrijf zelf. Want een ondernemer die gemoedsrust heeft en zeker is van zijn zaak, staat des te sterker aan het roer.

Onze missie? Duurzaam ondernemerschap ondersteunen. De bedrijfsarchitecten van Wodan & Co bouwen overtuigende ondernemingen die duurzaam opereren, steunend op een sterk ecosysteem van klanten, leveranciers, medewerkers, en meer.  

Waarom? Omdat wij geloven dat duurzaam ondernemerschap de hoeksteen is van welvaart en welzijn in onze maatschappij. Wij kunnen dan ook het meeste betekenen voor ambitieuze ondernemers met sterke ideeën en een passie voor duurzaamheid; en dan nog het liefste als ze werken rond een van onderstaande thema’s.

Sustainability

In een wereld die streeft naar hernieuwbaarheid, hergebruik, recyclage en circulariteit spelen heel wat bedrijven al hun rol. Wij staan hen at in het verhogen van hun impact.

Healthy living

To stay physically and mentally fit and healthy, we need to focus even more on healthy living. We support companies and organisations that contribute to this.

Knowledge sharing

In an ever faster changing world, it is very important to stay at the cutting edge. We help players who want to make their knowledge available to others.

The team

Wouter Danckaert

Founder & Strategy Consultant

A visionary business leader with a passion for entrepreneurship and a love for chocolate and cycling.

Connect on LinkedIn
wouter@wodan-and-co.com

Björn Hassert

Strategy Consultant

A strategic thinker, world traveller and certified barista, who volunteers as a career coach and spends most of his spare time with his two kids.

Connect on LinkedIn
bjorn@wodan-and-co.com

Wolf Logist

Business Analyst

A sporty and ambitious consultant who, after a hard day of work, can be found in his music studio.

Connect on LinkedIn
wolf@wodan-and-co.com

 

You?

New talent is always welcome at Wodan & Co. 

Not sure if you'll fit in with the team? Feel free to send us a message via LinkedIn or email.

Proud member of

What can we do for you?