Missie

Elk zichzelf respecterend bedrijf heeft natuurlijk een missie. De onze? Duurzaam ondernemerschap ondersteunen. De bedrijfsarchitecten van Wodan & Co bouwen overtuigende ondernemingen die duurzaam opereren, steunend op een sterk ecosysteem van klanten, leveranciers, medewerkers, en meer.  

Waarom? Omdat wij geloven dat duurzaam ondernemerschap de hoeksteen is van welvaart en welzijn in onze maatschappij. Wij kunnen dan ook het meeste betekenen voor ambitieuze ondernemers met sterke ideeën en een passie voor duurzaamheid. 

Onze doelgroepen 

Hoewel ondernemers van elk kaliber welkom zijn bij ons, focussen we ons toch graag op een van de onderstaande sectoren. Elk hebben ze hun rol te spelen in de verduurzaming van onze maatschappij en het vormgeven van onze toekomst.  

Duurzaamheid

In een wereld die streeft naar hernieuwbaarheid, hergebruik, recyclage en circulariteit spelen heel wat bedrijven al hun rol. Wij staan hen bij in het verhogen van hun impact. 

– Materialen
– Producten
– Energie
– Mobiliteit 
– …

Gezond leven

Om fysiek en mentaal fit en gezond te blijven zullen we nog meer moeten inzetten op gezond leven. Wij steunen bedrijven en organisaties die hieraan bijdragen. 

– Voeding
– Sport
– Ontspanning
– Medical devices
– …

Kennisdeling

In een steeds sneller veranderende wereld is het van groot belang om steeds bij te blijven. Wij helpen spelers die hun kennis ter beschikking van anderen willen stellen. 

– Opleidingen
– Adviesverlening
– Leerplatformen
– Netwerken
– …

Onze expertise bevindt zich voornamelijk in het ontwerpen en uitbouwen van businessmodellen, het optimaliseren van je bedrijfsprocessen en -communicatie en het implementeren en uitvoeren van een marktstrategie. Niet wat je nodig hebt? Geen probleem; in een kennismakingsgesprek zoeken we samen uit wat je bedrijf nodig heeft en hoe we dat kunnen verwezenlijken. 

Enkele tevreden klanten

Belnet

Ook als overheids-organisatie is het belangrijk om je businessmodel te moderniseren. Wij stonden Belnet hierin bij.

Timelex

Het lanceren van een nieuwe dienstverlening goed gefundeerd laten verlopen, daarvoor rekende Timelex op Wodan & Co.

Yuma Labs

We hielpen deze fabrikant van circulaire zonnebrillen bij hun commerciële en organisatorische uitbouw.

The Harbour

In de uitbouw van hun financiële dienstverlening zocht The Harbour een kritische blik op hun operationeel proces.

Geïnteresseerd om samen te werken?