Over ons

Wodan & Co zag het levenslicht in de zomer van 2019, toen Wouter Danckaert zijn ervaringen in tech spin-off Inside Matters en adviesbureau Techtomar samenbracht in zijn ultieme droom: een eigen consultancy agency waarin ondernemers in hun ambities ondersteund worden, steeds met duurzaam en ambitieus ondernemerschap voorop. Maar Wodan & Co is meer dan dat: onze consultants zetten zich evenzeer in voor de persoon achter het bedrijf als voor het bedrijf zelf. Want een ondernemer die gemoedsrust heeft en zeker is van zijn zaak, staat des te sterker aan het roer.

Onze missie? Duurzaam ondernemerschap ondersteunen. De bedrijfsarchitecten van Wodan & Co bouwen overtuigende ondernemingen die duurzaam opereren, steunend op een sterk ecosysteem van klanten, leveranciers, medewerkers, en meer.  

Waarom? Omdat wij geloven dat duurzaam ondernemerschap de hoeksteen is van welvaart en welzijn in onze maatschappij. Wij kunnen dan ook het meeste betekenen voor ambitieuze ondernemers met sterke ideeën en een passie voor duurzaamheid; en dan nog het liefste als ze werken rond een van onderstaande thema’s.

Duurzaamheid

In een wereld die streeft naar hernieuwbaarheid, hergebruik, recyclage en circulariteit spelen heel wat bedrijven al hun rol. Wij staan hen bij in het verhogen van hun impact.

Gezond leven

Om fysiek en mentaal fit en gezond te blijven zullen we nog meer moeten inzetten op gezond leven. Wij steunen bedrijven en organisaties die hieraan bijdragen. 

Kennisdeling

In een steeds sneller veranderende wereld is het van groot belang om steeds bij te blijven. Wij helpen spelers die hun kennis ter beschikking van anderen willen stellen. 

Het team

Wouter Danckaert

Founder & Strategy Consultant

Een visionaire bedrijfsleider met een passie voor ondernemerschap en een liefde voor chocolade en wielrennen.

Connecteer op LinkedIn
wouter@wodan-and-co.com

Björn Hassert

Strategy Consultant

Een strategisch denker, wereldreiziger en gecertifieerd barista die in zijn vrije tijd vrijwillig career coach is en voornamelijk bezig is met zijn twee kids.

Connecteer op LinkedIn
bjorn@wodan-and-co.com

Wolf Logist

Business Analyst

Een sportieve en ambitieuze consultant die zich na een stevige werkdag uitleeft in zijn muziekstudio.

Connecteer op LinkedIn
wolf@wodan-and-co.com

 

Jij?

Nieuw talent is altijd welkom bij Wodan & Co. 

Niet zeker of je bij het team past? Stuur gerust een berichtje via LinkedIn of e-mail!

Proud member of

Kunnen wij iets voor je betekenen?