Het webinar

Overtuigend ondernemen: een duidelijk doel, maar een soms vaag concept. Om overtuigend ondernemerschap net dat beetje meer hapklaar te maken, stelde Wouter Danckaert een lijst op met tips om als ondernemer steviger in je schoenen te staan. Deze tips doet hij met plezier uit de doeken in een strak uitgewerkte webinar.

Voorlopig vinden er even geen webinars plaats. Wie in afwachting van het volgende webinar al wat kennis wilt opdoen, kan terecht op onze blog of in het boek ‘Overtuigend Ondernemen met het Convincing Company Compass’. Ook kan je ons boeken als spreker op de campus, in je bedrijf of op een evenement. Contacteer ons voor meer informatie.

“Het webinar is een aanrader voor de drukke ondernemer die te vaak in de business duikt en daardoor niet vaak genoeg aan zijn/haar bedrijf kan werken. Sommige dingen zijn herkenbaar, andere dan weer heel verrassend. Als je het gevoel hebt dat je business stagneert of dat er geen nieuwe ideeën meer uit je brein rollen, dan word je hier eventjes wakker geschud”

Tilly Buelens, Hallinto

De spreker

Wouter Danckaert heeft er als ondernemer al een heel traject opzitten. Met diploma’s in rechten, aan Vlerick en aan de UA Management School zette hij zijn eerste stappen in het werkleven bij PwC. Al snel kreeg de ondernemersmicrobe hem te pakken, en na ervaring op te bouwen bij onder andere Inside Matters en Techtomar, richtte hij Wodan & Co op, het consultancybedrijf dat duurzaam en efficiënt ondernemerschap wil stimuleren en ondersteunen.

Want duurzaam ondernemerschap, dat is voor Wouter de essentie. Ondernemen draait niet om geldbejag, maar om het veroorzaken van positieve veranderingen in de wereld. Op kleine of grote schaal, opvallend of subtiel: het is aan ondernemers om hun steentje bij te dragen aan een betere toekomst.

“‘Overtuigend ondernemen’ is essentieel om je sterk te positioneren in de markt, of je nu een start-up of multinational bent. Wouter van Wodan & Co heeft een eigen businessmodel ontwikkeld om een succesvolle commerciële strategie uit te rollen, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. De webinar was heel helder en hands-on waardoor ik het meteen kon toepassen op mijn eigen business.”

Petra Meeus, Billycom